Aangekomen in Toronto

door | mei 11, 2022 | Vakantie | 2 reacties

Zaterdagochtend 5 uur, de wekker gaat. We moeten immers op tijd op Schiphol zijn is al heel week op het nieuws. Vanaf 08:15 kunnen we inchecken dus zorgen we dat we uiterlijk om 07:30 op het vliegveld zijn. Als de incheck opengaat blijkt het allemaal nog wel mee te vallen met de drukte. In 1,5 uur tijd zijn we ingecheckt en door alle controles heen. Hierdoor hebben we ruim de tijd voor een ontbijt, want dat was er nog niet van gekomen.

I.p.v. 12:15 gaan we om 12:55 de lucht in. Na een prima verzorgde vlucht landen we om even voor 15:00 in Toronto. Nog even wat 1ste boodschappen doen en wat te eten halen en dan vroeg naar bed, nou ja vroeg het is dan inmiddels 04:00 Nederlandse tijd dus we hebben er al heel wat uren opzitten.

Uiteraard zijn we door het tijdsverschil al heel vroeg (lees 05:00 uur lokale tijd) wakker. We moeten duidelijk nog in het ritme van de plaatselijke tijd komen. Vandaag gaan we Toronto verkennen en een prima manier om dat te doen is met de Hop On Hop Off bus. We hebben hierdoor heel veel van de stad gezien en daarnaast ook nog heel veel gelopen. Ook het Ripley’s Aquarium en het Toronto Railroad Museum hebben we niet overgeslagen.

Ripley’s Aquarium

Toronto Railroad Museum

’s-Avonds zijn we in de Space Needle in het draaiende restaurant wezen eten wat leuk was maar het eten was niet echt bijzonder. Daarna gauw met de metro terug naar het appartement, want moe zijn we wel na deze dag.

Maandag waren we iets later wakker het was zeker wel kwart over 6.  Na het ontbijt terug naar het vliegveld om de auto te halen. Hier hebben we een gratis leuke upgrade van de auto gekregen waar we heel blij mee zijn. Dit kwam omdat we graag Sirius satelliet radio in de auto wilden, zodat we op onze lange reis altijd muziek in de auto hebben. Dit hadden ze niet op de door ons bestelde auto dus vandaar de upgrade. Nu kan morgen onze road trip echt beginnen 😊 

2 Reacties

  1. Jolanda

    Wat een leuk verslag en prachtige foto’s. Leuk om zo mee te kijken. Wat een reis nu al ❤️

    Antwoord
  2. Patty L

    wonderful that you got such an upgrade!!! Is it the 2 or 3 of you??

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *