Las Vegas

door | jun 15, 2022 | Vakantie | 4 reacties

Hoover Dam

Maandag was ook weer veel te warm (ruim boven de 40°C) en hebben we wel een uitstapje gemaakt naar de Hoover Dam. Lekker in de auto met goede airco, boven op de Dam wat foto’s gemaakt en daarna een tour binnenin de dam dus ook lekker koel. Het blijft een imposant bouwwerk.

Las Vegas

Dinsdagochtend rustig aan gedaan en een ritje met de monorail in Las Vegas gedaan. Nadat het ‘s-avonds wat afkoelde (lees onder de 40°C) zijn we de fonteinen bij het Bellagio en The Mirage gaan bekijken. Video’s daarvan kun je zien door hier te klikken.

4 Reacties

 1. Erik

  Gaaf dat je ook in de dam mag komen

  • Fred

   Ja, was er leuk. We waren overigens niet in de dam zelf, maar in één van de generating stations. Tours in de dam zelf waren vol.

 2. PattyL

  Oh my- such heat you are suffering through. We walked Hoover Dam area when it was “cooler” and it was still stiffling. I am so glad that you were ahead of the rains in Yellowstone!! I hope things cool down a bit for the rest of your trip!

  • Fred

   Yes, we have been very lucky with the weather, not ooly in Yellowstone, in other places as well. We only had 1 full day of rain in ~55 days…
   And we missed some bad storms in Wisconsin, Chicago & Yellowstone…