Niagara falls

door | mei 13, 2022 | Vakantie | 2 reacties

Vanochtend rustig wakker geworden om even 7 uur en op ons gemak ontbeten. Om half 9 waren alle spullen gepakt en kon onze reis naar de Niagara Falls beginnen. Om dat dit maar een klein stukje rijden was (122 km), waren we om even half 11 al op de bestemming. Op naar de Falls. Kanonne, wat zijn deze watervallen indrukwekkend.

Hier een indruk van het geweld van het water aan de bovenloop van de watervallen, met een regenboog als bonus.

Omdat we graag met de boot wilde die vlak bij de watervallen komt, maar deze aan de Canadese kant vandaag niet vaart om een of andere onduidelijke reden, zijn we terug naar het hotel gegaan waar inmiddels onze kamer klaar was. We zitten op de 17de verdieping met een supermooi uitzicht op de Falls. Hierdoor zagen we ook dat de boot aan de USA kant wel voer, dus hebben we besloten met de auto naar de USA te gaan. Na een snelle passage van de grens en weer een stempel in ons paspoort aan de andere kant naar de Falls. Hier met de boot wel heel dichtbij bij de waterval geweest en mocht je hier in de buurt komen dit is zeker een aanrader. Heel dicht bij het natuurgeweld echt zo mooi. 

Daarna aan de USA kant nog even de echte Buffalo Wings gegeten en boodschappen gedaan.

Daarna de grens weer over naar Canada, nog even genieten in de Jacuzzi van het hotel en dan naar bed. Morgen een lange dag van 450 km.

‘s-Avonds werden we nog getrakteerd op een mooi lichtspel.

2 Reacties

 1. Patty L

  sounds like a wonderful day!

  Antwoord
  • Fred

   It was Patty!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *