Theodore Roosevelt National Park

door | mei 26, 2022 | Vakantie | 0 Reacties

In 2 lange rijdagen via Fargo naar Medora, beiden in North Dakota. In deze staat met veel glooiende vergezichten is alles nog groter. De wegen zijn nog breder, de boerderijen nog groter. De heel kleurige buffalo stond bij het informatiecentrum van de staat zelf.

Voor degene die de reisroute volgen, het hotel in Medora heeft het hotel in Bismarck vervangen. Dit hebben we in Minneapolis besloten omdat Medora veel dichter bij het Theodore Roosevelt National Park ligt en omdat alle hotels annuleerbaar zijn geboekt, hebben we van deze mogelijkheid gebruik gemaakt ?

Tussendoor nog even gestopt bij de grootste buffelo in Jamestown.

Ook hebben we vandaag weer een tijdsgrens gepasseerd waardoor het nu 8 uur vroeger is dan in Nederland.

Na ingecheckt te hebben in het hotel, gelijk vertrokken naar het park. Hier leven wilde bizons en die wilde we dolgraag zien. Of dat lukt blijft altijd maar de vraag, het is en blijft natuur. Maar gezien hebben we ze en hoe. Op kleine afstand, wat zijn dit mooie beesten met hun machtige koppen.

Ook leven er hier heel veel prairie dogs, schattige maar hele snelle kleine beestjes. De natuur en de bergen zijn in dit park supermooi.

Na een geslaagde dag en een lekkere maaltijd is het tijd voor het geijkte jacuzzi half uurtje en wordt het tijd om vroeg te gaan slapen na deze lange en vermoeiende dag

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *